Bemutatkozás

Sok szeretettel üdvözöllek a blogon. Rimóczi Károly vagyok a fociutakon.hu blog alapítója.
Az oldal ötlete még 2019-ben született meg, amikor is Milánóba utaztam Bajnokok Ligája mérkőzésre és ekkor már több külföldi fociúton is túl voltam. Ott érlelődött bennem a gondolat, hogy milyen jó lenne megosztani másokkal az utak beszámolóit, amelyekben hasznos információkkal tudnék szolgálni és inspirálni tudnám őket egy-egy utazásra. Úgy láttam, hogy ilyen témakörben egy űrt tölthetek be a bloggal, mivel nem igazán találtam kifejezetten ezzel a témakörrel kapcsolatos oldalt.

Amennyiben szeretnéd megosztani a saját utazásoddal kapcsolatos élményeidet és tanácsaidat ezzel értéket adva másoknak, akkor bátran írj a [email protected] címre.

Facebook csoport
Szívesen elutaznál külföldre focimérkőzésre, de nincs kivel ? Társakat keresel az utazásodhoz? Megosztanád másokkal az élményeidet?
Amennyiben a fenti kérdések megfogalmazódtak benned, akkor csatlakozz a Fociutakon Facebook csoporthoz, ahol társakat találhatsz utazásaidhoz, megoszthatod terveidet, hogy mikor melyik csapat mérkőzésére utaznál illetve beszámolhatsz utaidról.

Kapcsolat 
Ha bármilyen kérdés megfogalmazódott benned, írj a [email protected] címre.

Jó időtöltést a blogon!
 

Fociutak
Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe. További információk Értem